Advanced Training Bakery
The Lenôtre School is a culinary school which offers certification training courses in Boulangerie.
Discover our courses
Advanced Training Pastry
The Lenôtre School is a culinary school which offers certification training courses in Pastry.
Discover our courses
Advanced Training Cuisine
The Lenôtre School is a culinary school which offers certification training courses in Cuisine.
Discover our courses
Pâtisserie Diploma Programme
A unique Pastry training in 3 modules to prepare tomorrow’s great chef’s “Hand-on learning”, the core value at Lenôtre professional school, promotes the practice and experience of technical precision.
Discover our Diploma
Cuisine Chef Diploma Programme
A unique cuisine training in 3 modules to prepare tomorrow’s great chef’s “Hand-on learning”, the core value at Lenôtre professional school, promotes the practice and experience of technical precision.
Discover our Diploma
Boulangerie Diploma Programme
A unique Bakery training in 2 modules to prepare tomorrow’s great chef’s “Hand-on learning”, the core value at Lenôtre professional school, promotes the practice and experience of technical precision.
Discover our Diploma
Previous slide
Next slide
Discover Our School
Check our Brochure

Save the Date!

Lenôtre Culinary Arts School's

OPEN DAY on Sunday 14 JAN 2024 at 13:00

What’s in store for you?

  •  Discounts on all courses
  •  Insightful consulting by Chef instructors
  •  Explore career opportunities
  •  Engage in discussions and connect with fellow culinary enthusiasts
  • Take advantage of our free registration, available now!

Titled Chefs and MOF Courses

 Open to all, we offer Special Advanced Training courses in cuisine, pastry and bakery for amateurs and professionals looking to optimize their business, bespoke trainings, and special classes with MOF (best craftsman in France)or other titled chefs to enhance and ensure the long-term success of your projects. 

Intensive Bakery course

 Our awarded instructor will provide  in10 days, a training with high rate of practice that will gradually challenge you on building your bakery skills. We design carefully our programme to equip you with professionnal techniques and the most essential recipes for amateur or entrepreneur. A consecutive two-day lessons allow learners to aquire comprehensive knowledge in the art of baking without skipping any steps, from mixing raw products but essentially to follow all specific fermentation process before cooking the perfect product.

Our advanced Short
หลักสูตรระยะสั้น

โรงเรียนสอนประกอบอาหาร เลอโนท ประเทศไทย เปิดสอนหลักสูตรประกาศนียบัตรการประกอบอาหารคาว-หวาน ขนมอบ และขนมปัง ทั้งยังเปิดสอนในหลักสูตรอบรมระยะสั้น สำหรับผู้เรียนที่ไม่มีพื้นฐานในด้านการประกอบอาหารหรือขนม ไปจนถึงผู้เรียนระดับมืออาชีพที่ต้องการต่อยอดธุรกิจ รวมถึงให้บริการการฝึกอบรมในหัวข้อต่างๆ และการให้คำปรึกษาโครงการระยะยาว

Professionnal Diploma Programs

A unique training to prepare tomorrow’s great chef’s “Hand-on learning”, the core value at Lenôtre professional school, promotes the practice and experience of technical precision. By choosing our certifying course, a six-month program, trainees are immersed in Lenôtre culture alongside top-tier chefs. Fully surrounded by a culinary environment of richly diverse skilled craftsmen and facilities, trainees in search of excellence acquire fundamental techniques and quickly become highly qualified professionals.

-
เป็นหลักสูตรที่ออกแบบมาสำหรับผู้ที่มีความมุ่งมั่นและตั้งใจที่จะเป็นเชฟมืออาชีพและ/หรือ ผู้ที่สนใจต้องการเปลี่ยนเส้นทางอาชีพมาสู่การเป็นเชฟผู้เชี่ยวชาญในด้านการผลิตและการจัดการอาหารประเภทอาหารคาวโดยเฉพาะ ซึ่งรูปแบบการสอนของโรงเรียนฯ เป็นภาคปฎิบัติที่เข้มข้น ซึ่งผู้เรียนสามารถเกิดความเชี่ยวชาญในการประกอบอาหารคาวภายในระยะเวลาประมาณ 7 เดือน โดยมีการเรียนการสอนเป็นภาษาอังกฤษและมีล่ามแปลภาษาไทย

สามารถดูรายละเอียดของหลักสูตรเพิ่มเติมได้จากเอกสารที่แนบมา หรือดูข้อมูลเบื้องต้นได้จากด้านล่างนี้:

Read More >

Check The Brochure >

-
Our Pâtisserie Chef Diploma programme is intended for passionate professionals or anyone who wishes to change careers and become a Professional Chef Pâtissier. We offer a training period of 840 hours (approximately 7 months), with an intense focus on practicing pâtisserie products and repeating gestures. Teaching is provided in classes with a limited number of 12 students.

Read More >

Check The  Brochure >

-
เป็นหลักสูตรที่ออกแบบมาสำหรับผู้ที่มีความมุ่งมั่นและตั้งใจที่จะเป็นเชฟมืออาชีพและ/หรือ ผู้ที่สนใจต้องการเปลี่ยนเส้นทางอาชีพมาสู่การเป็นเชฟผู้เชี่ยวชาญในด้านการผลิตและการจัดการอาหารประเภทขนมปังโดยเฉพาะ และรูปแบบการสอนของโรงเรียนฯ เป็นภาคปฎิบัติที่เข้มข้น ซึ่งผู้เรียนสามารถเกิดความเชี่ยวชาญในการผลิตขนมปังภายในระยะเวลาประมาณ 4 เดือน โดยมีการเรียนการสอนเป็นภาษาอังกฤษและมีล่ามแปลภาษาไทย

Read More >

Check The Brochure >

ติดต่อเรา