หลักสูตรระยะสั้น

โรงเรียนสอนประกอบอาหาร เลอโนท ประเทศไทย เปิดสอนหลักสูตรประกาศนียบัตรการประกอบอาหารคาว-หวาน ขนมอบ และขนมปัง ทั้งยังเปิดสอนในหลักสูตรอบรมระยะสั้น สำหรับผู้เรียนที่ไม่มีพื้นฐานในด้านการประกอบอาหารหรือขนม ไปจนถึงผู้เรียนระดับมืออาชีพที่ต้องการต่อยอดธุรกิจ รวมถึงให้บริการการฝึกอบรมในหัวข้อต่างๆ

Fish-and-shellfish--Day
Fish and shellfish Day
Beef-Wellington-Day---
Beef Wellington Day
Chocolate-bonbons-
Chocolate bonbons
Macarons
Macarons
Travelling-Cakes
Travelling Cakes
Ice-cream-cake-and-sorbet
Ice cream cake and sorbet
Bistrot-plated-dessert
Bistro plated dessert
Choux-puff-technique-and-Eclairs
Choux puff technique and Eclairs
Mille-feuilles
Mille feuilles
Petits-Gâteaux
Petits Gâteaux
sugar-art-_may
Sugar art master piece
Making-flan-tart
Flan tarts Lover
Lenôtre-Feuille-d’Automne-cake
Lenôtre Feuille d’Automne cake
Delicate-Pavlovas
Delicate Pavlovas
Tea-time-cakes
Tea time cakes
Mille-feuilles
Mille feuilles
Choux-puff-technique-and-Eclairs
Choux puff technique and Eclairs
Petits-Gâteaux
Petits Gâteaux
Sugar-art-master-piece
Sugar art master piece
8) Traveling cake
Traveling cake
Classic-french-dish-with-a-Thai-twist
Classic french dish with a Thai twist
Fish-and-shellfish-Day-
Fish and shellfish Day
Lenôtre-paté-croute-workshop
Paté croute workshop
One-day-around-Snacking
One day around Snacking
cooking-with-vacuum-techniques
Cooking with vacuum techniques
Salmon-Coulibiac
Salmon Coulibiac
One-Day-Around-the-Tuna
Tuna in 4 recipes
Stuffed-raviole-pasta-
Stuffed raviole pasta
Bistro-Snacking
One day around Bistro Snacking
Healthy-snacking
Healthy snacking
Compose-a-vegan-and-vegetarian-menu
Compose a vegan and vegetarian menu
Spot-light-on-Lobster
Lobster 4 recipes, zero waste
Fish-and-shellfish-day-
Fish and Shell Fish day
7)-Master-vacuum-cooking-techniques
Master vacuum cooking techniques
MOF-Chef-david-alessandria-2
Chef David Alessandria M.O.F 2022. Healthy vegan starters in fine dining style.
MOF-Chef-david-alessandria-3
Chef David Alessandria M.O.F 2022. Healthy anti-inflammatory main courses in fine dining style.
1
MOF chef David Briand / 5 Days pastry masterclass
2
MOF chef David Briand / 3 Days pastry masterclass
g-01
Bakery / Bread Foundation class 4 days
Tea-Time-Cake
Tea time cakes
Lenotre Macaron
Lenôtre Macaron
Mille-feuilles
Mille feuilles
Ice-cream-cake-and-sorbet
Ice cream cake and sorbet
Choux-puff-technique-and-Eclairs
Master Choux puff techniques
Petits-Gâteaux
Petits Gâteaux
IMG_6534_Original
For Cheesecake Lovers
412049489_1426382354947994_7137063439669657943_n
The Art of Glazing Entremets
DSC03248
Seasonal Fruit Tarts
g-02
Viennoiserie & Soft Bread baking Foundation Class / 5 days

You cannot copy content of this page